Jocuri Blox Transport


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Strategie > Blox Transport

Descriere: In acest nou super joc, obiectivul tau este sa incarci navele cu lazi de marfa inainte ca timpul sa expire. Suna prea simplu? Mai gandeste-te odata, navele au obiceiul de a se deplasa. Cat de multe lazi poti ncarca? Si inca ceva, fereste-te sa nu-i accidentezi pe lucratorii de pe doc! Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Blox Transport doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Blox Transport - Jocuri pentru copii

Blox Transport Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Blox Transport pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Blox Transport este un joc din categoria Jocuri De Strategie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Blox Transport, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri cu vapoare, Jocuri vapoare, Jocuri incarcat marfa, Jocuri cu incarcat marfa, Jocuri cu docuri, Jocuri docuri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Blox Transport pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games