Jocuri Bmx LDS


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate
Descriere: Un joc cu biciclete Mountain Bike in care va trebui sa te intreci cu cel mai mare rival al tau la biciclete. Ai grija la obstacolele ce le vei intalni pe teren si incearca sa faci cat mai multe scheme.
Control: Pentru a conduce biciclete si a face scheme foloseste SAGETILE. Iar pentru a sari odata foloseste SPACE si pentru saritura dubla apasa de doua ori SPACE.
Publicitate

Jucati acum Bmx LDS doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Bmx LDS - Jocuri pentru copii

Bmx LDS Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Bmx LDS pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Bmx LDS este un joc din categoria Jocuri Cu Biciclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Bmx LDS, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu curse, Jocuri cu curse de biciclete, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu baieti, Jocuri cu bmx, Jocuri cu mountain bike,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Bmx LDS pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games