Jocuri Brigitte Bardot


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Dress Up > Brigitte Bardot

Descriere: Brigitte Bardot este un fotomodel cunoscut in toata lumea, in speciat pentru stilul ei vintage. Ei ii place sa calatoreasca foarte mult, iar acum se afla intr-o vacanta pe o plaja undeva in Hawaii. In acest joc poti alege tu ceea ce Brigitte sa poarte in aceasta vacanta; desigur, vei avea de ales numai dintre haine vintage, pentru ca ea numai haine de acest stil poarta. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Brigitte Bardot doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Brigitte Bardot - Jocuri pentru copii

Brigitte Bardot Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Brigitte Bardot pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Brigitte Bardot este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Brigitte Bardot, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri cu haine vintage, Jocuri haine vintage, Jocuri de imbracat, Jocuri imbracat, Jocuri vintage,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Brigitte Bardot pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games