Jocuri Broasca Ninja


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Broasca Ninja

Descriere: Ghideaza-l de Kaeru, printul transformat in broasca. El a avut noroc si a fost avansat ca broasca Ninja. Tu trebuie sa il ghidezi prin 48 de niveluri dificile pentru a aduna pietre magice, care sa rupa blestemul vrajitoarei si broasca ninja sa revina in forma sa umana. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeazo mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Broasca Ninja doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Broasca Ninja - Jocuri pentru copii

Broasca Ninja Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Broasca Ninja pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Broasca Ninja este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Broasca Ninja, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu ninja, Jocuri ninja, Jocuri cu broaste, Jocuri broaste,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Broasca Ninja pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games