Jocuri Broscuta Zburatoare


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Broscuta Zburatoare

Descriere: Ajuta broscuta zburatoare sa prinda cat mai multe insecte pentru ca ii este foarte foame. Ai grija sa te feresti de sticlutele cu otrava pentru ca daca o sa apuci una din acele sticlute broscuta o sa moara si o sa se termine jocul. Pentru a face broscuta sa zboare trebuie sa ti apasat click stanga la mouse si apoi sa tragi atat cat consideri. Puterea lovituri este afisata in partea stanga jos.
Control: foloseste mouse-ul, tine apasat click stanga si trage
Publicitate

Jucati acum Broscuta Zburatoare doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Broscuta Zburatoare - Jocuri pentru copii

Broscuta Zburatoare Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Broscuta Zburatoare pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Broscuta Zburatoare este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Broscuta Zburatoare, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu broscute, Jocuri broscute, Jocuri cu broscuta zburatoare, Jocuri broscuta zburatoare, Jocuri pentru copii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Broscuta Zburatoare pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games