Jocuri Bubble


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate
Descriere: In acest joc trebuie sa urmaresti bilutele care sar deasupra ta si sa tragi in ele cu sageti. Odata ce nimeresti o bila, aceasta se va desparti in doua. Trebuie sa desparti bilele pana o sa dispara de tot. Frumusetea acestui joc este in faptul ca poate fi jucat si in doi jucatori.
Control: Player 1: foloseste sagetile pentru a misca personajul si tasta Space pentru a trage. Player 2: foloseste tastele Z si C pentru a controla pesronajul si tasta C pentru a trage.
Publicitate

Jucati acum Bubble doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Bubble - Jocuri pentru copii

Bubble Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Bubble pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Bubble este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Bubble, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu baloane, Jocuri cu bile, Jocuri de impuscaturi, Jocuri cu sageti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Bubble pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games