Jocuri Buburuza Ninja


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Lupte > Buburuza Ninja

Descriere: Da, a venit vremea sa o infrunti pe buburuza ninja . Aceasta buburuza vrea sa iti strice toata ziua si de aceea te-a provocat la o lupta impotriva echipei sale . Va intrebui sa ii infrunti mai intai pe ninja buburuzei dupa care in final pe buburuza ninja. Ai la indemana o sabie care poate trage si cu gloante.
Control: Foloseste tastele a,s,d,f si alte combinatii de taste pentru a te lupta cu buburuza.
Publicitate

Jucati acum Buburuza Ninja doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Buburuza Ninja - Jocuri pentru copii

Buburuza Ninja Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Buburuza Ninja pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Buburuza Ninja este un joc din categoria Jocuri Cu Lupte unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Buburuza Ninja, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu buburuze, Jocuri ninja, Jocuri cu ninja, Jocuri cu batai, Jocuri lupte, Jocuri box, Jocuri fighting, Jocuri cu sabii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Buburuza Ninja pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games