Jocuri Bunicuta Furioasa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Bunicuta Furioasa

Descriere: Cand bunicuta era tanara nu existau atat de multi hoti cum sunt in zilele noastre, iar batranica noastra fiind obsedata de dreptate, vrea sa ii puna la punct pe acesti oameni. Ea merge prin cartier si ii loveste cu un semn de circulatie pe hoti. Insa, are nevoie de ajutorul tau deoarece este foarte batrana si se oboseste repde. Incearca sa eviti politistii pentru ca altfel poti sa intri in bucluc! Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Bunicuta Furioasa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Bunicuta Furioasa - Jocuri pentru copii

Bunicuta Furioasa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Bunicuta Furioasa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Bunicuta Furioasa este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Bunicuta Furioasa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri actiune, Jocuri de actiune, Jocuri cu bunicuta, Jocuri bunicuta,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Bunicuta Furioasa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games