Jocuri Burger Bustle


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Burger Bustle

Descriere: Kamelia si-a deschis un Fast Food exact in centrul orasului. Tu trebuie sa o ajuti pe Kamelia sa serveasca clientii si sa ii aseze la masa. Daca clientilor le vor place prestatia ta iti vor lasa un bacsis generos.
Control: Pentru a plasa clientii si a le aduce comanda foloseste MOUSE-UL, nu ii lasa pe clienti sa astepte prea mult deoarece se vor supara si vor pleca.
Publicitate

Jucati acum Burger Bustle doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Burger Bustle - Jocuri pentru copii

Burger Bustle Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Burger Bustle pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Burger Bustle este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Burger Bustle, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu burger, Jocuri pentru fete, Jocuri de gatit, Jocuri cu hamburger, Jocuri cu restaurant, Jocuri cu gatit,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Burger Bustle pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games