Jocuri Burger Restaurant


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Burger Restaurant

Descriere: Ti-ai deschis propiul mini-restaurant in Banca Centrala. Tu trebuie sa prepari Burgeri si sa ii servesti la timp, daca te incadrezi in toate cerintele poti primi bacsis. Ai grija, unii clienti sunt foarte pretentiosi si au prioritate la servire.
Control: Pentru a face burgeri si a ii servi foloseste MOUSE-UL.
Publicitate

Jucati acum Burger Restaurant doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Burger Restaurant - Jocuri pentru copii

Burger Restaurant Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Burger Restaurant pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Burger Restaurant este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Burger Restaurant, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru fete, Jocuri de gatit, Jocuri cu gatit, Jocuri cu burgeri, Jocuri cu facut de burgeri, Jocuri cu facut de mancare, Jocuri cu restaurant,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Burger Restaurant pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games