Jocuri Burnout Extreme Car Racing


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Burnout Extreme Car Racing

Descriere: Burnout Extreme: Curse de mașini este un joc 3D de curse. El este dezvoltat the BrightestGame dar va pute juca si pe Pezo.ro gratis. In joc puteți personaliza culoarea mașinii dvs. și pe parcursul jocului puteți câștiga bani pentru a cumpăra mașini noi și mai puternice. Acest joc are trei moduri: Racing, Drifting și Knockout. Fiecare are diferențele și propriul set de calificări care trebuie să fie stăpânit pentru a câștiga. Poți să bați jocul și să deblochezi toate realizările? Mult noroc si bafta la condus cu cel mai now si complex joc de masini 3D webGL.
Control: Condu cu sagetiile, foloseste space ul pentru frana de mana. Apasa CTRL pentru nitro si mousul pentru a naviga in joc.
Publicitate

Jucati acum Burnout Extreme Car Racing doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Burnout Extreme Car Racing - Jocuri pentru copii

Burnout Extreme Car Racing Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Burnout Extreme Car Racing pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Burnout Extreme Car Racing este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Burnout Extreme Car Racing, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, jocuri de drift, curse cu masini, intreceri cu masini, jocuri 3D cu masini, jocuri noi cu masini, jocuri webGL,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Burnout Extreme Car Racing pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games