Jocuri Cactus McCoy 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Cactus McCoy 2

Descriere: Cactus McCoy revine cu o noua aventura incitanta! O mare civilizatie de cavaleri si vrajitori si-au batut joc de McCoy printr-un blestem urat transformandu-l intr-un cactus. Cactus Mccoy este gata de lupta si plin de energie ca sa distruga aceasta civilizatie si sa isi recapete frumusetea anterioara. Ajuta-l pe McCoy sa castige si sa-si redescopere frumusetea pe care ai avut-o de la inceput. Cactus McCoy 2 este un joc foarte bun pe care vi-l recomandam cu incredere.
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura, S pentru a lovi si A pentru a sari.
Publicitate

Jucati acum Cactus McCoy 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cactus McCoy 2 - Jocuri pentru copii

Cactus McCoy 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cactus McCoy 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cactus McCoy 2 este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cactus McCoy 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu cactusi, Jocuri McCoy, Jocuri de aventura, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri actiune.jocuri batai, Jocuri cu blesteme,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cactus McCoy 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games