Jocuri Cactus McCoy


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Cactus McCoy

Descriere: Renumitul Cactus McCoy a fost blestemat si a devenit un cactus. Ajuta-l pe McCoy sa treaca toate cele 12 etape pentru a-si infrange blestemul. Readu-l pe McCoy la frumusetea lui initiala si scapa de blestemul care a pus stapanire peste el. Atentie doar ca trebuie sa te grabeste inainte ca blestemul sa se transforme in piatra! Succes!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura, S pentru a lovi si A pentru a sari.
Publicitate

Jucati acum Cactus McCoy doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cactus McCoy - Jocuri pentru copii

Cactus McCoy Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cactus McCoy pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cactus McCoy este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cactus McCoy, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu cactusi, Jocuri McCoy, Jocuri de aventura, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri actiune.jocuri batai, Jocuri cu blesteme,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cactus McCoy pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games