Jocuri Camioane De Mare Tonaj


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Camioane De Mare Tonaj

Descriere: Cel mai nou joc cu camioane de mare tonaj. Recomandam acest joc celor care le plac masinile mari si grele. Trebuie sa iti incarci remorca cu marfa prin ajutorul unei macarale pe care tot tu o directionezi. Dupa ce ati asezat marfa in camion trebuie sa il conduceti la destinatie. Aveti grija ca totul se face contra timp si pe parcursul nivelelor devine tot mai greu si mai frumos! Bafta.
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura, tasta Z se foloseste pentru transferul dintre macara si camion, tasta CTRL se foloseste pentru ridicarea obiectelor cu macaraua sau sa ridicati remorca, tasta SHIFT se foloseste pentru a lasa obiectele din macara sau a lasa remorca camionului, tasta SPACE este pentru frana.
Publicitate

Jucati acum Camioane De Mare Tonaj doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Camioane De Mare Tonaj - Jocuri pentru copii

Camioane De Mare Tonaj Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Camioane De Mare Tonaj pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Camioane De Mare Tonaj este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Camioane De Mare Tonaj, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu camioane, Jocuri cu masini, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de incarcat, Jocuri cu incarcaturi grele, Jocuri de carat, Jocuri camioane, Jocuri de transportat marfa, Jocuri cu transporturi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Camioane De Mare Tonaj pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games