Jocuri Camioane Monster Truck


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Camioane Monster Truck

Descriere: Incearca acum si jocuri cu camioane monster truck , in care va trebui sa distrugi tot ce iti apare in cale, absolut tot. Calca in picioare cu acest monstru toate autovehiculele vechi . Aceste masini mari cu roti enorm de mari sunt visul oricarui copil ce doreste sa rada tot de pe fata pamantului. Acest joc (monster truck nitro - denumirea in engleza) a fost creat de miniclip deci este un joc cu o grafica excelenta , numai bun de incercat de catre toti soferii .
Control: Pentru a merge cu acest monstru , va trebui sa folosesti tastele directionale . Nu trebuie sa faci nimic absolut , decat sa mergi cu masina si sa distrugi masinile .
Publicitate

Jucati acum Camioane Monster Truck doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Camioane Monster Truck - Jocuri pentru copii

Camioane Monster Truck Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Camioane Monster Truck pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Camioane Monster Truck este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Camioane Monster Truck, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri monster truck, Jocuri cu camioane monstru, Jocuri cu camioane mari, Jocuri cu masini mari, Jocuri miniclip online, Jocuri soferi, Jocuri masini cu roti mari, Jocuri trucks, De distrus masini, Monster trucks nitro,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Camioane Monster Truck pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games