Jocuri Camionul Cu Fructe


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Camionul Cu Fructe

Descriere: Sa livrezi fructe nu este deloc o munca usoara asa cum ai crezut pana acum. Familia Brown are nevoie de cat mai multe fructe pentru o petrecere pe care urmeaza sa o tina. Tu trebuie sa iei camionul si sa mergi pana la ferma dupa fructe proaspete. Insa, ai grija sa nu le pierzi pe drum spre casa!
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Camionul Cu Fructe doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Camionul Cu Fructe - Jocuri pentru copii

Camionul Cu Fructe Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Camionul Cu Fructe pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Camionul Cu Fructe este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Camionul Cu Fructe, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri fructe, Jocuri cu fructe, Jocuri transport, Jocuri de transport,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Camionul Cu Fructe pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games