Jocuri Camionul Monstru


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Camionul Monstru

Descriere: A fost lansat un nou joc pentru voi, Camionul Monstru. Categoria Jocuri cu Masini va ofera multe alte jocuri ca sa va distrati. Trebuie sa folosesti sagetile de la tastatura pentru a conduce si echilibra camionul. Apasa pedala de acceleratie la maxim, iar cand vor aparea obstacole/gropi trebuie sa sari apasand tasta SPACE. Trebuie sa ai grija sa nu deteriorezi camionul. Jocul va ofera 12 nivele in care puteti sa deveniti profesionisti. Speram sa va distrati, iar data viitoare sa aduceti noi prieteni!
Control: Foloseste-te de sageti pentru a controla camionul. SPACE - a sari
Publicitate

Jucati acum Camionul Monstru doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Camionul Monstru - Jocuri pentru copii

Camionul Monstru Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Camionul Monstru pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Camionul Monstru este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Camionul Monstru, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Camionul Monstru, Jocuri cu Masini, a conduce, a echilibra, camion, pedala de acceleratie, acceleratie, obstacole, gropi, Jocuri cu curse, jocuri de curse, jocuri cu camioane, jocuri cu camioane monstru, masini, camioane,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Camionul Monstru pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games