Jocuri Campionatul De Echitatie 3D


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Campionatul De Echitatie 3D

Descriere: Intra in noul sezon de calarit cu forte proaspete. Participa si tu la cel mai mare campionat de echitatie din lume si castiga premiul cel mare. Aranjeaza-ti calul si apoi concureaza pentru a deveni campion la ecvestra prin sarituri spectaculoase cu calul, dresaj si trecerea peste diferite obstacole! Strange cat mai multe puncte si aranjeaza-ti si intretine-ti calul ca sa poti ajunge cu el in finala. Succes!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura si X pentru a sari.
Publicitate

Jucati acum Campionatul De Echitatie 3D doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Campionatul De Echitatie 3D - Jocuri pentru copii

Campionatul De Echitatie 3D Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Campionatul De Echitatie 3D pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Campionatul De Echitatie 3D este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Campionatul De Echitatie 3D, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu cai, Jocuri de calarit, Jocuri cai, Jocuri cu echitatie, Jocuri echitatie, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri sportive, Jocuri cu campionat de cai, Jocuri de calarit cai, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru fete, Jocuri sport,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Campionatul De Echitatie 3D pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games