Jocuri Campionatul De Penalty


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Campionatul De Penalty

Descriere: Da, exista un joc special numai cu suturi din penalty. Arata-ti calitatile de fotbalist si portar si da cat mai multe goluri sau apara. Ai grija, uneori mingea poate fi inselatoare chiar daca arata ca se duce intr-o parte isi poate schimba directia intr-o fractiune de secunda.
Control: Pentru a juca jocul foloseste MOUSE-UL.
Publicitate

Jucati acum Campionatul De Penalty doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Campionatul De Penalty - Jocuri pentru copii

Campionatul De Penalty Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Campionatul De Penalty pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Campionatul De Penalty este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Campionatul De Penalty, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu penalty, Jocuri cu fotbal, Jocuri cu fotbalisti, Jocuri din penalty, Jocuri pentru baieti, Jocuri pentru copii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Campionatul De Penalty pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games