Jocuri Campionatul Mondial De Fotbal


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Campionatul Mondial De Fotbal

Descriere: Esti la campionatul mondial de fotbal din 2007, alege-ti echipa favorita si incearca sa castigi cupa. Ai grija, toti adversarii isi doresc acest lucru deci va fi o cupa dura, ai grija la fotbalisti deoarece se pot accidenta si nu ii poti folosi in urmatoarele meciuri.
Control: Foloseste SAGETILE pentru a controla fotbalistii si CTRL sa sutezi.
Publicitate

Jucati acum Campionatul Mondial De Fotbal doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Campionatul Mondial De Fotbal - Jocuri pentru copii

Campionatul Mondial De Fotbal Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Campionatul Mondial De Fotbal pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Campionatul Mondial De Fotbal este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Campionatul Mondial De Fotbal, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu fotbal, Jocuri campionate, Jocuri fotbalisti, Jocuri cu fotbal, Jocuri pentru baieti, Jocuri pentru copii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Campionatul Mondial De Fotbal pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games