Jocuri Canyon Glider


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Canyon Glider

Descriere: Incearca noul joc Canyon glider in care trebuie sa sari cu un planor de pe munte si sa termini traseul incercand sa acumulezi cat mai multe puncte. Incearca sa te feresti de vulturii de pe traseu pentru ca daca te lovesti de ei o sa cazi. Inainte sa decolezi trebuie sa prinzi viteza cat mai mare prin apasarea sagetilor stanga-dreapta foarte repede. Kilometrajul de sus din stanga iti arata viteza. Incearca sa ajungi pe zona rosie a kilometrajului pentru a avea o decolare cat mai buna.
Control: foloseste sagetile
Publicitate

Jucati acum Canyon Glider doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Canyon Glider - Jocuri pentru copii

Canyon Glider Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Canyon Glider pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Canyon Glider este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Canyon Glider, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu parasute, Jocuri parasute, Jocuri de aventura, Jocuri aventura, Jocuri cu canyon glider, Jocuri canyon glider,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Canyon Glider pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games