Jocuri Car Simulator Arena


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Car Simulator Arena

Descriere: Testați diferite mașini online într-o provocare de distracție maxima si gratuită. Bateți-vă pentru a supraviețui într-un derby cu toti adversarii, fiind ultimul supraviețutor în Car Simulator Arena! Testati multe feluri de masini in arena si un spatiu liber. Conduce-ti o mare varietate de autoturisme, camioane nave spatiale, masini de strada cu viteze uluitoare, sărituri și drifturi. Cu un control realist și o super fizica a conducerii. Cel mai misto chestie este ca nivelul este o zone deschisă plină de oportunități pentru a te distra la maxim. Distativa-ti si cu modul Derby în care vă spargeți mașinile alaturi de botii din joc. În timp ce conduceți toate cele 14 mașini disponibile, abilitățile de a conducere și se vor îmbunătăți si ve-ti deveni cel mai bun sofer online de pe Pezo.ro. Distativa-ti la maxim cu Car Simulator Arena online. Bafta!!
Control: Sagetile arrow pentru a conduce. Foloseste Shift pentru nitro. Space foloseste frana de mana. B pentru a reseta masinile. C,V,X,Z pentru a face trucuri. Apasa arrow keys si CTRL pentru a shimba masiniile. R pentru a reseta.
Publicitate

Jucati acum Car Simulator Arena doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Car Simulator Arena - Jocuri pentru copii

Car Simulator Arena Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Car Simulator Arena pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Car Simulator Arena este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Car Simulator Arena, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, masini in arena, distruge masini, simulator cu masini, jocuri 3D, webGL,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Car Simulator Arena pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games