Jocuri Cargo Master


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Cargo Master

Descriere: Un joc foarte popular cu camioane, vapoare si containere. Cargo Master face parte din categoria jocurilor noi pentru copii pasionati de lumea camioanelor si a vapoarelor. Trebuie sa descarci containerele din vapor cu macaraua si apoi sa le asezi in camion.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a muta containerele din vapor in remorca.
Publicitate

Jucati acum Cargo Master doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cargo Master - Jocuri pentru copii

Cargo Master Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cargo Master pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cargo Master este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cargo Master, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu camioane, Jocuri cu vapoare, Jocuri cu containere, Jocuri cu macarale, Jocuri de incarcat camioane, Jocuri cu camioane cu remorca,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cargo Master pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games