Jocuri Cartita Cu Tractorul 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tractoare > Cartita Cu Tractorul 2

Descriere: Cartita se intoarce cu un nou tractor si ea este acum mult mai harnica si pusa pe munca decat inainte. Ajuta cartita Mole sa transporte marfurile prin tunelurile sacre si castiga cat mai multe pucte. Trebuie sa iti incarci remorca cu marfa si ea trebuie transportata pana la iesirea din tunel. Ai foarte mare grija la denivelari deoarece poti sa pierzi marfa pe drum si atunci pierzi puncte. Distractie placuta!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura pentru a conduce tractorul. Pentru acceleratie suplimentara se foloseste tasta Z. Tasta SHIFT se foloseste pentru a incarca in remorma materiale care le gasiti pe drum, iar SPACE este folosit pentru a deschide drumurile prin tunel.
Publicitate

Jucati acum Cartita Cu Tractorul 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cartita Cu Tractorul 2 - Jocuri pentru copii

Cartita Cu Tractorul 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cartita Cu Tractorul 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cartita Cu Tractorul 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Tractoare unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cartita Cu Tractorul 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu tractoare de carat, Jocuri cu tractoare cu remorca, Jocuri de carat marfa, Jocuri cu marfa, Jocuri cu tunel, Jocuri de transportat marfa, Jocuri cu transport, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri de condus,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cartita Cu Tractorul 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games