Jocuri Cartoon Mini Racing


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Cartoon Mini Racing

Descriere: Esti pregatit pentru cel mai tare joc de intreceri cu masini online numit Cartoon Mini Racing care este gratis doar pe Pezo.ro. Incerca acest joc nou 3D in care te vei intrece alturi de cei mai buni soferi de curse din lume. Participa in turneele din Japonia, vedeți ținuturile Vikingilor, treceti pe terenurile Castelelor, zona Desert, zona salbatica a Vestul, zone cu Vulcani și Plaja. Incepeți cu camioane, furgonete și castigati si cumparati cele mai rapide mașini supercar cum ar fi Ferrari și Lamborghini. Vor exista 10 nivele intense și diferite în întreaga lume, făcând acest joc distractiv și intens pentru a juca. Setați cel mai bun scor în modul solo și deveniți cel mai rapid conducator online. Deveniti un sofer mai bun și găsiți o modalitate de a depăși toti boti din joc și a câștiga primul loc pe toate pistele. În mod solo puteți seta modul de joc de la, ușor la normal și greu. Bucurați-vă de răsucirea curbelor și de viteza , si asigurați-vă că aveti o explozie online. Mult noroc la condus!
Control: Jucatorul 1 condu cu sagetile masinile. Apasa H pentru a reseta si tasta P pentru a pune in pauza jocul. Jucatorul 2 condu cu tastele W,A,S,D si apasa tasta C pentru a reseta masina.
Publicitate

Jucati acum Cartoon Mini Racing doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cartoon Mini Racing - Jocuri pentru copii

Cartoon Mini Racing Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cartoon Mini Racing pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cartoon Mini Racing este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cartoon Mini Racing, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri 3D, jocuri cu masini, jocuri de intreceri, jocuri racing, jocuri in 2,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cartoon Mini Racing pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games