Jocuri Cartoon Racers North Pole


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Cartoon Racers North Pole

Descriere: Ești pregătit pentru un joc bun de curse 3D? Dacă da, atunci încercați acest joc numit Cartoon Racers: North Pol doar pe Pezo.ro gratis. În acest joc de mașină captivant, ajungeți în cursă prin 10 niveluri intense împotriva adversarilor duri. Va trebui să folosiți bine abilitățile de conducere dacă doriți să rămâneți în fața lor și să câștigați cursele. Cartoon Racers: North Pole este este dezvoltat the Brightestgames.com fiind unu dintre jocurile noastre selectate, si de asemenea, un joc pentru 2 jucători, astfel încât după ce ai avut suficientă practică împotriva computerului veti putea invita un prieten să va întreci între voi în modul split screen(ecrean impartit). Credeți că puteți câștiga fiecare cursă, deblocați toate cele 14 masini ca Lamborgiini, Ferrari, Chevrolet Corvet, Meclaren si inca multe alte supercaruri puternice care te vor incanta pe traseu. mașinile și completați acest joc?
Control: Player 1 foloseste sagetile de arrow si pentru a reseta masina apasa tasta H. Player 2 foloseste SDFE si pentru a reseta masina apasa tasta C.
Publicitate

Jucati acum Cartoon Racers North Pole doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cartoon Racers North Pole - Jocuri pentru copii

Cartoon Racers North Pole Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cartoon Racers North Pole pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cartoon Racers North Pole este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cartoon Racers North Pole, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, intreceri cu masini, curse 3D, curse la polul nord, cuse cu ferrari, curse cu lamborghnii, curse pe geata, intreceri pe zapada,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cartoon Racers North Pole pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games