Jocuri Casa Cu Fantome


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Casa Cu Fantome

Descriere: Curata casa bantuita de fantomele care au pus stapanire pe ea. Nu trebuie sa iti fie frica de ele, in general sunt inofensive, insa acum daca incerci sa le distrugi este posibil sa fie putin mai nervoase, atata tot. Cauta in toate camerele intunecate, activeaza modul de vizualizare de noapte si impusca toate fantomele.
Control: Foloseste tastele WASD pentru a te deplasa, tasta Q pentru modul de noapte si mouse-ul pentru a pune tinta si pentru a trage in fantome.
Publicitate

Jucati acum Casa Cu Fantome doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Casa Cu Fantome - Jocuri pentru copii

Casa Cu Fantome Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Casa Cu Fantome pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Casa Cu Fantome este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Casa Cu Fantome, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri fantome, Jocuri case bantuite, Jocuri stafii, Jocuri impuscaturi 2011,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Casa Cu Fantome pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games