Jocuri Catelul Jucaus


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Catelul Jucaus

Descriere: Acest catelus este unul tare nazdravan.Desi pare ca este foarte cuminte ca nu ar strica nimic,este destul de smecheras.Fuge dupa papagal,fura de pe masa o bucata de carne,scrie mesaje.Dar ca sa fie si mai smecheras,toate acestea le face fara sa fie vazut de stapana.Hai sa vedem cum reuseste.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Catelul Jucaus doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Catelul Jucaus - Jocuri pentru copii

Catelul Jucaus Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Catelul Jucaus pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Catelul Jucaus este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Catelul Jucaus, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuripezo, Jocuri pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Catelul Jucaus pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games