Jocuri Catelul Lui Tessa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Catelul Lui Tessa

Descriere: In acest joc trebuie sa ai grija de catelusii prietenei tale Tessa. Treaba ta este sa le alegi culoarea blanii, forma urechilor, a cozii, a gurii si multe altele. Ai grija cum alegi fiecare detaliu pentru ca in final Tessa trebuie sa fie multumita. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Catelul Lui Tessa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Catelul Lui Tessa - Jocuri pentru copii

Catelul Lui Tessa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Catelul Lui Tessa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Catelul Lui Tessa este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Catelul Lui Tessa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu caini, Jocuri caini, Jocuri cu caine, Jocuri caine, Jocuri de imbracat, Jocuri imbracat, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Catelul Lui Tessa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games