Jocuri Catelusii Nazdravani


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Catelusii Nazdravani

Descriere: Micutii catelusi au fost lasati afara sa se joace pentru ca in casa faceau prea multe nazbatii.De cum ai iesit au inceput sa fuga unul dupa celalalt sa alerge mingi si tot felu de jucarii.Mai spre seara a venit o mica ploaie care a reusit sa ii ude pe toti.Formandu-se balti acestia au inceput sa sara in ele si sa se distreze mai tare dar pe cand trebuia sa ii aducem in casa nu am putut asa murdari cum erau.Asa ca ne-am pus sa le facem baie si sa ii aranjam.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Catelusii Nazdravani doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Catelusii Nazdravani - Jocuri pentru copii

Catelusii Nazdravani Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Catelusii Nazdravani pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Catelusii Nazdravani este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Catelusii Nazdravani, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu catelusi, Jocuri pezo, Jocuripezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Catelusii Nazdravani pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games