Jocuri Cauta Obiectele


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Puzzle > Cauta Obiectele

Descriere: Acest joc este un joc care ascunde mai misterios in care tu trebuie sa cauti diferite piese pentru a construi o cupa . Cauta toate piesele necesare construirii acestei cupe in 10 minute . Ai grija , la fiecare obiect care nu este necesar ti se vor scadea 25 de puncte.
Control: Pentru a cauta obiectele vei folosi mouse-ul , dand click pe obiectul pe care esti sigur ca se afla printre cele bune.
Publicitate

Jucati acum Cauta Obiectele doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cauta Obiectele - Jocuri pentru copii

Cauta Obiectele Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cauta Obiectele pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cauta Obiectele este un joc din categoria Jocuri Puzzle unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cauta Obiectele, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de cautat, Jocuri de gandire, Jocuri de memorie, Jocuri logice, Jocuri cu obiecte de cautat, Jocuri de construit,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cauta Obiectele pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games