Jocuri Cautatorul De Aur


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Cautatorul De Aur

Descriere: Esti un celebru cautator de aur. Scopul tau este de a cauta si aduna cati mai multi banuti de aur. Pentru a trece la nivelul urmator trebuie sa gasesti si cheia de la acel nivel.
Control: Pentru a te deplasa foloseste SAGETILE ai grija la carabusi,zonele incinse si tepi deoarece iti vor lua foarte mult din viata. Nu uita sa colectezi cheile pentru a trece nivelul urmator.
Publicitate

Jucati acum Cautatorul De Aur doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cautatorul De Aur - Jocuri pentru copii

Cautatorul De Aur Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cautatorul De Aur pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cautatorul De Aur este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cautatorul De Aur, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu piramide, Jocuri cu aur, Jocuri cu cautatori de aur, Jocuri cu aventurieri, Jocuri cu cautatori de comori,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cautatorul De Aur pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games