Jocuri Cautatorul De Diamante


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Puzzle > Cautatorul De Diamante

Descriere: Ajuta-l pe Cautatorul de diamante sa stranga cat mai multe diamante. El este un bijutier renumit si are de creat bijuterii pentru vedetele de la Hollywood. Pentru asta are nevoie de foarte multe diamante pe care va trebui ulterior sa le prelucreze. Mergi cu el in mina si ajuta-l sa colecteze diamantele in stare naturala. Pentru a le putea extrage trebuie sa arunci cu ciocanul in blocuri de cel putin 2 diamante de aceasi culoare.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Cautatorul de diamante. Fa click pe grupuri de cel putin 2 diamante de aceasi culoare pentru a le putea extrage.
Publicitate

Jucati acum Cautatorul De Diamante doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cautatorul De Diamante - Jocuri pentru copii

Cautatorul De Diamante Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cautatorul De Diamante pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cautatorul De Diamante este un joc din categoria Jocuri Puzzle unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cautatorul De Diamante, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri diamante, Jocuri mineri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cautatorul De Diamante pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games