Jocuri Cenusareasa La Bal


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Imbracat > Cenusareasa La Bal

Descriere: Saraca Cenusareasa a fost lasata acasa de catre mama si surorile ei vitrege care au plecat la bal ca sa il intalneasca pe print.Dar tu o poti ajuta ca sa se imbrace repede si sa ajunga in timp la bal pentru al intalni si ea pe print. Ai devenit o zana care poate sa faca orice cu bagheta ei magica.Asa ca imbrac-o in cea mai frumoasa tinuta pe Cenusareasa ca sa atraga toate privirile dar mai ales a printului.Mult succes!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Cenusareasa La Bal doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cenusareasa La Bal - Jocuri pentru copii

Cenusareasa La Bal Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cenusareasa La Bal pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cenusareasa La Bal este un joc din categoria Jocuri De Imbracat unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cenusareasa La Bal, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu haine, Jocuri barbie, Jocuri cu barbie, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cenusareasa La Bal pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games