Jocuri Chemat La Datorie 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Chemat La Datorie 2

Descriere: Aceasta actiune se petrece in al doilea razboi mondial si are patru campanii - Frontul de Est, Africa de Nord, Batalia din Normandia, si traversarea Rinului, unde tu ca jucator poti alege de care parte vei lupta. Poti fi soldat in Armata Rosie, armata britanica sau armata Statelor Unite ale Americii. Sanatatea ta este de 100 si arma ta dispune de 30 de gloante. Tinteste si trage cu mouse-ul. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Chemat La Datorie 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Chemat La Datorie 2 - Jocuri pentru copii

Chemat La Datorie 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Chemat La Datorie 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Chemat La Datorie 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Chemat La Datorie 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri lupte, Jocuri cu lupte, Jocuri cu al doilea razboi mondial, Jocuri al doilea razboi mondial,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Chemat La Datorie 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games