Jocuri Cinderella Makeover


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Dress Up > Cinderella Makeover

Descriere: Se apropie ziua mare a balului.Toata lumea e invitata sa participe si sa se simta bine.Dar surorile rele ale Cenusaresei,nu vor ca ea sa vina si astfel i-au dat o multime de treburi acasa .Dar cum Cenusareasa este foarte priceputa si harnica a reusit sa termine toata treaba si acum se pregateste si ea de bal.Ajut-o sa se termina cat mai repede si sa ajunga din timp la bal.Mult noroc!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Cinderella Makeover doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cinderella Makeover - Jocuri pentru copii

Cinderella Makeover Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cinderella Makeover pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cinderella Makeover este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cinderella Makeover, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri cu papusi, Jocuri cu machiaj, Jocuri barbie, Jocuri cu barbie, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cinderella Makeover pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games