Jocuri Clatite Cu Banane


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Clatite Cu Banane

Descriere: In acest joc tocmai ai terminat de preparat niste clatite americane (pancakes) si acum a sosit timpul pentru a le orma frumos pe o tava. Ai la dispozitie o gama variata de ingrediente de unde poti alege: banane,oua,vanilie si multe altele. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Clatite Cu Banane doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Clatite Cu Banane - Jocuri pentru copii

Clatite Cu Banane Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Clatite Cu Banane pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Clatite Cu Banane este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Clatite Cu Banane, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pentru fete, Jocuri de fete, Jocuri fete, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu clatite, Jocuri clatite, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Clatite Cu Banane pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games