Jocuri Clatitele Fierbinti


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Clatitele Fierbinti

Descriere: Ajuta-l pe Cooper sa isi onoreze comenzile de clatite primite de la clienti si deveniti cei mai buni in preparat clatite din oras! Trebuie sa preluati comenzile de la clienti dupa care intrati in bucatarie si preparati mancarea comandata. Aveti insa grija la cum o preparati si cum o aranjati pe tava deaorece clientii sunt foarte atenti cu aceste detalii. Multumiti cati mai multi clienti si castigati bani! Spor!
Control: Se foloseste mouse-ul, urmati tutorialul din joc pentru ca sa invatati cum sa va jucati.
Publicitate

Jucati acum Clatitele Fierbinti doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Clatitele Fierbinti - Jocuri pentru copii

Clatitele Fierbinti Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Clatitele Fierbinti pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Clatitele Fierbinti este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Clatitele Fierbinti, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu clatite, Jocuri clatite, Jocuri pentru fete, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri pentru copii, Jocuri gatit, Jocuri cu restaurant, Jocuri de facut mancare, Jocuri cu mancare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Clatitele Fierbinti pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games