Jocuri Coaforul Elizei


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Coaforul Elizei

Descriere: In acest joc va trebui sa coafezi toate clientele care vin la tine mereu . Va trebui sa le coafezi exact asa cum vor ele . Coaforul tau este unul foarte complex si de aceea ele vin mereu la tine . Nu le dezamagi nici de aceasta data. Eliza, dovedeste-le ca esti o coafeza foarte buna.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a le coafa
Publicitate

Jucati acum Coaforul Elizei doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Coaforul Elizei - Jocuri pentru copii

Coaforul Elizei Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Coaforul Elizei pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Coaforul Elizei este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Coaforul Elizei, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de coafat, Jocuri coafuri, Jocuri cu coafat, Jocuri de facut coafuri, Jocuri coafura, Jocuri de coafat fete, Jocuri shockwave,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Coaforul Elizei pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games