Jocuri Cofetaria Cu Prajituri


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Cofetaria Cu Prajituri

Descriere: Ti-ai deschis propia cofetarie de prajituri si torturi. Scopul jocului este de a fabrica cat mai multe delicatese si satisface si clientii cei mai pretentiosi. Ai grija, totul trebuie facut foarte repede pentru a castiga cati mai multi bani.
Control: Foloseste MOUSE-UL pentru a face prajituri astfel
Publicitate

Jucati acum Cofetaria Cu Prajituri doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cofetaria Cu Prajituri - Jocuri pentru copii

Cofetaria Cu Prajituri Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cofetaria Cu Prajituri pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cofetaria Cu Prajituri este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cofetaria Cu Prajituri, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu prajituri, Fabrica de prajituri, Jocuri de facut prajituri, Jocuri pentru gatit, Jocuri cu gatit, Jocuri pentru fete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cofetaria Cu Prajituri pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games