Jocuri Cofetaria Ta


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Cofetaria Ta

Descriere: Ti-ai deschis prima cofetarie, si se pare ca ai un succes nemaivazut la torturile pentru zilele onomastice. Fa cat mai multe torturi si onoreaza-le comenzile clientilor pretentiosi.
Control: Toate etapele sunt pe banda rulanta, tu va trebui sa selectezi cu MOUSE-UL procedeele care se afla deasupra instrumentelor.
Publicitate

Jucati acum Cofetaria Ta doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Cofetaria Ta - Jocuri pentru copii

Cofetaria Ta Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Cofetaria Ta pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Cofetaria Ta este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Cofetaria Ta, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu torturi, Jocuri cu cofetarie, Jocuri cu torturi, Jocuri cu comenzi, Jocuri pentru fete, Jocuri de gatit,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Cofetaria Ta pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games