Jocuri Coloreaza O Micuta Zana


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Coloreaza O Micuta Zana

Descriere: Coloreaza o micuta zana si toate jucariile din camera ei. Pe aceasta zana o cheama Andreea si adora sa te joci cu ea. In acest joc tu trebuie sa o colorezi pe Andreea cu cele mai calde culori si sa gasesti nuanta potrivita si pentru jucariile ei, pe care ea le iubeste foarte mult.
Control: Ia culoare pe pensula facand click pe acuarele, apoi fa click pe portiunea pe care doresti sa o colorezi. Un singur click este suficient pentru a colora un segment intreg.
Publicitate

Jucati acum Coloreaza O Micuta Zana doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Coloreaza O Micuta Zana - Jocuri pentru copii

Coloreaza O Micuta Zana Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Coloreaza O Micuta Zana pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Coloreaza O Micuta Zana este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Coloreaza O Micuta Zana, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de colorat, Jocuri cu zane, Jocuri cu jucarii, Jocuri de desenat, Jocuri cu culori, Jocuri cu printese, Jocuri de pictat, Jocuri cu acuarele,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Coloreaza O Micuta Zana pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games