Jocuri Commando Zed


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Commando Zed

Descriere: Curajosul commando Zed se gaseste in inima junglei si este inconjurat de zombii! Ajuta-l pe Zed ca sa ucida toti zombii si pe seful lor. Ajutati-va de rachetele din dotare so ghidati-le catre zombii. Jocul este unul captivant cu dificultate marita cu fiecare nivel trecut. Bucurativa de toate cele 30 de nivele impreuna cu Zed!
Control: Se foloseste mouse-ul pentru a ghida racheta si a trage.
Publicitate

Jucati acum Commando Zed doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Commando Zed - Jocuri pentru copii

Commando Zed Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Commando Zed pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Commando Zed este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Commando Zed, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu zombies, Jocuri cu zombii, Jocuri pentru copii, Jocuri cu rachete, Jocuri de actiune, Jocuri in padure, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri cu razboi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Commando Zed pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games