Jocuri Competitia Biciclistilor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Biciclete > Competitia Biciclistilor

Descriere: Cumpara-ti o bicicleta noua sau upgradeaz-o pe cea pe care o ai deja si castiga cursa cu bicicleta. Prietenii tai nu se vor lasa invinsi asa usor, deci pedaleaza cat te tin puterile si fa tot ce poti sa castigi. La inceputul cursei ai niste bani pe care ii poti cheltui pentru piese de bicicleta sau poti intra cu ei in joc. Daca vei castiga cursa vei castiga si bani, in caz contrar vei pierde tot.
Control: Foloseste tastele sageti pentru a controla bicicleta, tasta X pentru a activa nitro si mouse-ul pentru a alege optiunile din meniu.
Publicitate

Jucati acum Competitia Biciclistilor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Competitia Biciclistilor - Jocuri pentru copii

Competitia Biciclistilor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Competitia Biciclistilor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Competitia Biciclistilor este un joc din categoria Jocuri Cu Biciclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Competitia Biciclistilor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu biciclisti, Jocuri competitie sportiva, Jocuri biciclete 2011, Jocuri bmx, Jocuri curse biciclete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Competitia Biciclistilor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games