Jocuri Concurs De Sarituti Cu Calul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Concurs De Sarituti Cu Calul

Descriere: Iti plac caii? Ai vrea sa inveti sa calaresti? Acesta este un joc grozav de calarit in care tu participi la un concurs de echitatie si trebuie sa sari peste toate obstacolele care sunt numerotate in ordinea in care trebuie sa sari peste ele. Incearca sa faci cat mai putine greseli pentru a trece la nivelul urmator.
Control: foloseste sageata sus pentru a prinde viteza, sageata jos pentru a te opri, sageata stanga si dreapta pentru a controla calul si tasta space pentru a sari
Publicitate

Jucati acum Concurs De Sarituti Cu Calul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Concurs De Sarituti Cu Calul - Jocuri pentru copii

Concurs De Sarituti Cu Calul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Concurs De Sarituti Cu Calul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Concurs De Sarituti Cu Calul este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Concurs De Sarituti Cu Calul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de calarit, Jocuri calarit, Jocuri cu cai, Jocuri cai, Jocuri echitaite,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Concurs De Sarituti Cu Calul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games