Jocuri Concursul De Pe Plaja


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Concursul De Pe Plaja

Descriere: Vara aceasta se organizeaza din nou pe plaja concursul mult asteptat.Poti sa concurezi ori cu masina,motocigleta sau pe apa alegand un delfin sau diferite colace.Daca castigi cateva curse poti sa castigi bani si sa iti cumperi diferite tinute ori sa iti cumperi masina cu care vrei sa concurezi.Hai sa vedem anul acesta cine este castigatorul!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza sagetiile de la tastatura si bara space
Publicitate

Jucati acum Concursul De Pe Plaja doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Concursul De Pe Plaja - Jocuri pentru copii

Concursul De Pe Plaja Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Concursul De Pe Plaja pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Concursul De Pe Plaja este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Concursul De Pe Plaja, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu animale, Jocuri cu delfini, Jocuri cu masini, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Concursul De Pe Plaja pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games