Jocuri Condu Tractorul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tractoare > Condu Tractorul

Descriere: Un nou joc cu tractoare de la ferma e pregatit numaidecat pentru tine si prietenii tai doar pe pezo.ro. Jocul are 12 nivele in care tu trebuie sa conduci un tractor cu remorca. Remorca este incarcata cu butoaie asa ca va trebui sa ai foarte mare grija ca nu cumva sa-ti cada din incarcatura. Cu fiecare nivel ce vine, jocul va fi mai greu, iar incarcatura va fi diferita. Asa ca incearca sa conduci tractorul cu bine pana la destinatie si ai mare grija de incarcatura ca nu cumva sa o pierzi pe drum. Daca viteza tractorului va fi prea mare atunci e posibil ca remorca sa te loveasca din spate si sa cada butoaiele. Incearca sa pastrezi distanta potrivita intre tractor si remorca, iar cand drumul este greu, adapteaza viteza la drum. Mult noroc cu jocul gratis online 'Condu tractorul' doar pe pezo. Multe alte jocuri cu tractoare te astepta aici. Distractie placuta!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura pentru a conduce tractorul
Publicitate

Jucati acum Condu Tractorul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Condu Tractorul - Jocuri pentru copii

Condu Tractorul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Condu Tractorul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Condu Tractorul este un joc din categoria Jocuri Cu Tractoare unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Condu Tractorul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, jocuri pentru baieti, Jocuri pentru fete, Jocuri pentru baieti si fete, Pezo.ro, pezo, 1 player, Jocul 'condu tractoru', Condu tractorul, tractor, Ferma, tractor cu remorca, Remorca, Butoaie, remorca incarcata cu butoaie, A conduce, Incarcatura, Jocuri, Jocul gratis online 'Condu tractorul', Joc gratis online, joc gratis, joc online,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Condu Tractorul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games