Jocuri Condu Trenul Cu Marfa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Condu Trenul Cu Marfa

Descriere: Incarca si condu trenul cu marfa spre depozitul de materiale. Aseaza cu atentie cutiile de lemn in vagoanele marfarului cu ajutorul macaralei cu brat si transporta marfa la depozit cu grija. Daca vei accelera prea tare locomotiva si vei merge in modul turbo, risti sa sara vagoanele cu marfa de pe calea ferata si sa produci o catastrofa feroviara. Fii responsabil cu acest transport.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a incarca vagoanele trenuletului si tastele sageti si Space pentru a conduce trenul cu marfa.
Publicitate

Jucati acum Condu Trenul Cu Marfa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Condu Trenul Cu Marfa - Jocuri pentru copii

Condu Trenul Cu Marfa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Condu Trenul Cu Marfa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Condu Trenul Cu Marfa este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Condu Trenul Cu Marfa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu trenuri, Jocuri trenuri de marfa, Jocuri vagoane, Jocuri de carat, Jocuri de condus trenuri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Condu Trenul Cu Marfa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games