Jocuri Construieste Ferma


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Construieste Ferma

Descriere: Stiind ca o categorie speciala pentru voi o reprezinta cea cu jocuri de construit, am adaugat un joc nou foarte interesant - Construieste Ferma. Puteti aveam una din cele mai mari si mai bogate ferme cu animale. Speram ca veti indragi acest joc la fel de mult cum il indragim si noi!
Control: Porneste jocul si poti incepe sa iti cresti animale, sa le hranesti cu iarba, sa uzi plantele, sa aduni oua si lapte si sa iti protejezi animalele casnice de pradatori precum leul sau vulpea.
Publicitate

Jucati acum Construieste Ferma doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Construieste Ferma - Jocuri pentru copii

Construieste Ferma Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Construieste Ferma pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Construieste Ferma este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Construieste Ferma, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de construit, Jocuri de construit ferme, Construieste ferma, Jocuri cu animale, Jocuri construit, jocuri constructii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Construieste Ferma pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games