Jocuri Construieste Podul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Construieste Podul

Descriere: Haide sa scoatem inginerul din tine. Construieste un pod din lemn peste un rau si descopera regiuni noi. Trebuie sa mutati piesele de lemn, piatra si alte materiale in asa fel incat sa se poata treaca peste pod fara sa cada cineva in rau. Jocul ofera niste elemente noi cum sunt peretii magici, teleporturile de blocuri din lemn si blocurile colorate caresunt mai grele decat par. Spor la construit!
Control: Se foloseste mouse-ul pentru a muta piesele pentru a reintregi podul.
Publicitate

Jucati acum Construieste Podul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Construieste Podul - Jocuri pentru copii

Construieste Podul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Construieste Podul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Construieste Podul este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Construieste Podul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de construit, Jocuri cu poduri, Jocuri de construit poduri, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri de inginerie, Jocuri logice, Jocuri ,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Construieste Podul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games